Zilver omhoog door nieuwe Chinese futures

ZilverbaarZilver is weer lekker omhoog gekropen door het aanbieden van nieuwe futures op de zilvermarkt. China, de grootste consument van zilver, heeft nieuwe futures uitgebracht waar veel investeerders in zijn gedoken. Investeerders zien zilver als een mooie belegging omdat het veel gebruikt wordt in electronica vanwege het geleiden van stromen. Daarnaast zijn er nog geen goede alternatieven gevonden voor zilver.

Met het uitbrengen van de nieuwe futures is de zilverprijs weer iets opgelopen na een dramatische daling de afgelopen 30 dagen. De afgelopen maand is de zilverprijs gedaald naar een prijs van 29 dollar per troy ounce. Wanneer zilver weer door de 30 dollar per troy ounce grens heengaat is onbekend. De huidige economie zorgt ervoor dat consumenten weinig electronica kopen. Omdat zilver vooral gebruikt wordt in electronica is ook de vraag naar zilver beperkt.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>